De laatste nieuwtjes:

Usb device servers

Wilt u via het netwerk toegang tot uw USB-apparaten? Door middel van usb device servers sluit u uw usb-apparaten makkelijk aan op het netwerk.

Makkelijk usb-apparaten op afstand delen

Usb device servers

Met usb device servers is er veel mogelijk. Zo is het mogelijk om uw USB-apparaten op afstand te delen met andere gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan apparaten als dongles, printers, scanners, alarmsystemen en telefoons. Het is zelfs mogelijk om toegangscontrole in te stellen. Usb device servers zijn flexibel en locatie-onafhankelijk. Een ideale manier om uw usb-apparaten op afstand te delen.

Hoe het werkt

Het werkt heel eenvoudig. U sluit uw USB-apparaten aan op het netwerk met een van SEH myUTN usb device servers. Nu kunnen meerdere personen gebruik maken van een USB-apparaat via het netwerk. Heeft iemand het apparaat niet langer nodig? Dan kan die diegene het apparaat gewoon loslaten, zodat een andere persoon er gebruik van kan maken. Ideaal, want u hoeft een USB-apparaat die veel gebruikt wordt niet in grote aantallen aan te schaffen. Meerdere gebruikers maken gebruik van één apparaat. Door middel van een virtuele USB-kabel uitbreiding kunt u de apparaten gebruiken wanneer en hoe u wilt, met aanwezigheid van de volledige mogelijkheden op het gebied van functionaliteit.

Haal meer uit uw USB-apparaten!

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en een beschrijving van de producten die wij leveren. Naast usb device servers leveren we nog meer netwerkoplossingen. We staan voor u klaar indien u behoefte heeft aan advies. U kunt ons bellen of mailen.