logo seh klein

  ServicePlus dongleserver Pro
dongleserver Pro Serviceplus – Garantieverlenging en geavanceerde hardwarevervanging

Voor de dongleserver Pro bieden we een extra serviceoptie: met de dongleserver Pro Serviceplus* bieden we een verlenging van de fabrieksgarantie van twee jaar en garanderen we een snelle en eenvoudige hardwarevervanging vooraf in geval van een apparaatdefect.

 

* Optionele service tegen meerprijs

 

Met Serviceplus wordt de gebruikelijke garantie van drie jaar met nog eens twee jaar verlengd. Dat betekent in totaal 60 maanden fabrieksgarantie!

 

In het geval van een defect aan het apparaat, dat is erkend door ons ondersteuningsteam, ontvangt de klant rechtstreeks een vervanging voor zijn dongleserver Pro van SEH. De configuratie van het vervangende apparaat zal hetzelfde zijn als het apparaat met het defect zodat het werk met minimale onderbrekingen kan worden voortgezet. Het is gewoon gemakkelijk en comfortabel!

ServicePlusPro

Let op: het apparaat kan alleen worden vervangen door SEH of een geautoriseerde SEH-partner. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopteam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ga naar de garantieregistratie om uw dongleserver in een paar minuten te registreren. Let op: een succesvolle registratie is noodzakelijk om te profiteren van de dongleserver Pro Serviceplus-service.

 

1. Ga naar de website van SEH: https://guarantee.seh.info/.
2. Maak een gebruikersaccount aan.
3. Log in met uw gebruikersprofiel.
4. Registreer u door het serienummer van uw dongleserver Pro te koppelen aan de licentiesleutel in het certificaat.
5. U ontvangt per e-mail een bevestiging van de succesvolle registratie met alle belangrijke informatie.

 

Als u vragen heeft over de registratie, ons verkoopteam (+31 (0) 180 326157) helpt u graag verder.

Raadpleeg de Serviceplus-overeenkomst voor meer informatie over de algemene voorwaarden