De laatste nieuwtjes:

SEH

Welkom op de website van Com2Distri, uw leverancier voor netwerk appliances. Wij leveren professionele oplossingen voor de IT. Daartoe werken we samen met topfabrikanten, zoals SEH.

Fabrikanten

SEH

Wij werken samen met digitalSTROM, Ecessa, iTrinegy, Jacarta, Mutiny, nwStor, Pivot3, Sangfor en SEH. Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige netwerkoplossingen dan bent u bij SEH aan het juiste adres. Deze fabrikant heeft meer dan 20 jaar ervaring in printing en netwerken voor alle zakelijke omgevingen. Dankzij hun brede en diepgaande ervaring kunnen zij u in de meeste gevallen een passende oplossing bieden. SEH bedient klanten in allerlei sectoren, zoals onderwijs, onderzoek, dienstverlening, publieke sector, handel en de financiële- en verzekeringssector.

Netwerkoplossingen van SEH

U bent bij Com2Distri aan het juiste adres als u op zoek bent naar netwerkoplossingen van SEH. Wij kunnen we adviseren op het gebied van:

  • Mobiliteit oplossingen: SEH combineert innovatieve hard- en software in één apparaat. Een mobiele printoplossing, waarmee u foto’s van uw ipad en iphone direct kunt laten afdrukken.
  • Device servers: gebruikers toegang geven via het netwerk op verschillende USB-apparaten, in verschillende omgevingen.
  • Dongle servers: eenvoudig en effectief dongles beheren en opslaan via het netwerk.
  • Print servers: professionele connectiviteit in elke omgeving.

Reseller worden?

Bent u een reseller en zoekt u Print Spooling, ThinPrint Gateways, USB Device Servers, Dongle Servers en Printserver appliance oplossingen? Dan vindt u bij SEH zeker wat u zoekt. We staan open voor resellers die actief zijn en interesse hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar per mail of telefoon.