Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo seh klein

SEH oplossingen voor ThinPrint

In samenwerking met haar partner Cortado levert SEH gespecialiseerde printoplossingen voor verschillende netwerkomgevingen in alle bedrijfssectoren. Al deze oplossingen zijn speciaal op maat gemaakt voor Cortados ThinPrint merk. csm 150pxThinPrint A Brand of Cortado Logo 

Bandbreedte geoptimaliseerd afdrukken met ThinPrint oplossingen van SEH

Op zoek naar een kostenefficiënte manier om de printers in uw ThinPrint netwerk aan te sluiten? ThinPrint is een software-gebaseerde technologie met veel print management functies voor het afdrukken via het netwerk, waaronder de mogelijkheid om afdruktaken te comprimeren en bandbreedtegebruik te controleren

ThinPrint vermindert afdruk dataverkeer aanzienlijk tussen de applicatie server of printserver en de lokale printer, het verlicht het netwerk. Compressieverhoudingen tussen 55 en 98 procent worden bereikt. ThinPrint garandeert ten allen tijde dat er voldoende bandbreedte beschikbaar is voor vitale toepassingen. Bijvoorbeeld kan de helft van de beschikbare bandbreedte toegewezen worden aan toepassingen en de andere helft voor het afdrukken.

Meer informatie over ThinPrint .print en de SEH oplossingen voor ThinPrint installaties

csm ThinPrint Bandwith

Personal Printing

csm TPR 10 usage illustration v1.0 en  

Als beveiligd afdrukken uw hoogste prioriteit, dan is persoonlijk afdrukken een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing, ondersteuning van zowel flexibel en milieuvriendelijk afdrukken. Deze oplossing beschermt de vertrouwelijke informatie omdat het afdrukken pas begint wanneer u uzelf heeft geauthenticeerd bij de ThinPrint Reader TPR-10 bij de printer. Daarnaast wordt afdrukken tijd en locatie onafhankelijk van de netwerkprinter van uw keuze; Dit stelt u in staat om flexibel te blijven.

ThinPrint persoonlijk afdrukken is eenvoudig te integreren in elke IT-architectuur, het transformeerd elke gedeelde zakelijke printer in een persoonlijke printer zonder dure investeringen die nodig zijn voor extra hardware.

ThinPrint Reader TPR-10

SEH's nieuwe authenticatie apparaat ThinPrint Reader TPR-10 is gebaseerd op de Personal Printing Technology en maakt een snelle en eenvoudige authenticatie via RFID-smart-card mogelijk. Op deze manier kan elke printer in het netwerk een persoonlijke printer worden en de printopdracht wordt eenvoudig vrijgegeven.

De TPR-10 is fabrikant-onafhankelijk en kan onafhankelijk op iedere printer worden aangesloten zonder de infrastructuur van het netwerk te beïnvloeden.

ThinPrint Personal Printing in combinatie met ThinPrint Reader TPR-10 zorgt voor een maximaal beveiligings niveau in printing en is ideaal voor elk bedrijf en haar afdelingen, datie te maken hebben met gevoelige gegevens.

csm TPR 10 Card

Meer informatie over de ThinPrint Reader TPR-10