Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo sangfor

Bandbreedte beheer

banner technologie

 

Bandbreedte beheer - Intelligent beheer en controle

Het belangrijkste doel van bandbreedte management is ervoor te zorgen dat bedrijfskritische applicaties voldoende bandbreedte krigen toegewezen, terwijl niet-essentieel verkeer een lagere prioriteit krijgt. Dit zorgt ervoor dat de belangrijkste taken worden uitgevoerd op het hoogste niveau en dat het WAN niet verstopt raakt met recreatieve en andere niet-essentieel verkeer.

Sangfor maakt gebruik van een aantal technieken om ervoor te zorgen voor een effectief beheer van bandbreedte:

Deep Packet Inspection en Deep Flow Inspection zijn effectiever dan andere methoden die applicaties op basis van hun IP-adres of poort te identificeren. In plaats daarvan inspecteren deze technieken elk pakket in diepte en identificeren toepassingen op basis van hun kenmerken zo wel als de gegevensstroom.

core

Per Flow Queuing en Token Bucket verschillen met TCP rate control technologie wat gebaseerd is op het aanpassen van de TCP-transmissie window en de transmissie-mechanisme. Dit is alleen effectief op TCP-gebaseerde toepassingen terwijl Per Flow Queuing en Token Bucket geschikt zijn voor toepassingen op basis van UDP en TCP. In tegenstelling tot traditionele flow control technologieën die de stroom beheren door het droppen van pakketten, beheren Per Flow Queuing en Token Bucket de flow op basis van wachtrijen cache, waardoor netwerk latency veroorzaakt door verlies van pakketten wordt vermeden.

bandwidth

Naast deze technieken registreert SANGFOR WANO al het netwerkverkeer van intranet gebruikers om trends samen te stellen. Door het produceren van rapporten, statistieken en grafische output, worden gebruikers op de hoogte gebracht van gedragingen die van invloed zijn op de bandbreedte. De output rapporten worden automatisch op gezette tijden verzonden naar aangewezen e-mailadressen, waardoor IT-beheerders een nauwkeurige verkeersinformatie kaart hebben van het netwerk. Omdat zij het gedrag van gebruikers op het netwer en de status van de bandbreedte kunnen zien bron, kunnen zij op een zinvol bandbreedte beleid invoeren.

Dit is vooral handig voor netwerk structuren die gecentraliseerde toegang biedden tot internet, door gebruikers van bijkantoren het internet via het hoofdkantoor aan te bieden.