Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

image-2014-04-22

 

Overzicht

Zakelijke informatie/data is het kritisch hart van het bedrijfsleven. Zonder dat kan het bedrijfsleven niet overleven. Het is daarom essentieel om dit te beschermen tegen onbevoegde toegang en/of mogelijke verlies van gegevens.

Data groeit als het bedrijf groeit. Volgens IDC is de wereldwijde hoeveelheid digitale informatie gegroeid in 2006 met 57%. Er werd geschat dat in 2010 de digitale informatie 988 EXA-bytes zou bereiken.

Cloud computing is een op handen zijnde verschuiving in de informatietechnologie. Het stelt de ondernemingen in staat om hun steeds groeiende vraag naar data opslag te migreren van de beperkende kantoorpanden naar een meer diepgaande en zeer flexibele en beschikbare externe Cloud Storage. Dit zal de noodzaak van initiële hardware en software investeringen naast lopende exploitatie- en onderhoudskosten elimineren. In ruil daarvoor biedt Cloud storage een on-demand storage oplossing.

Ondanks de voordelen van cloud storage, heeft het ook uitdagingen, nl.:

 

Het toevertrouwen uw kritische en vertrouwelijke gegevens aan een derde partij Cloud Data Center

Ondernemers zijn voorzichtig en sceptisch als het gaat om het plaatsen van al hun zakelijke gegevens in handen van derde partijen, Cloud Data Centers, uit angst dat datacenter systeembeheerders hun privileges kunnen misbruiken en de bedrijfsgegevens in gevaar brengen

     
  • 

Lastig voor bestaande applicaties en gebruikers

Webinterface is de link naar de cloud storage. Handmatig uploaden en downloaden van gegevens door middel van web browsers is onvermijdelijk, waardoor 'operationele wrijving' tussen applicaties of gebruikers en Cloud storage ontstaat.

     
 

Performance probleem

Internet bandbreedte is de bottleneck voor Cloud storage prestaties. Bestanden die zijn opgeslagen op de Cloud storage moeten worden geüpload via het internet netwerk, waardoor het onpraktisch wordt om Cloud storage te gebruiken als primaire opslag. nwStor's data beveiliging en opslag oplossing zal de uitdagingen in mogelijkheden veranderen door gebruikers de mogelijkheid te geven om voordelen te halen uit flexibiliteit, schaalbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging van Cloud opslag.