Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

De laatste nieuwtjes:

mutiny-logo

Modules

Het Mutiny systeem kan worden uitgebreid met extra modules. Mutiny modules zijn verkrijgbaar als abonnement upgrade naar rato in lijn met uw huidige verlengingsperiode.

 

Restorepoint

Back-up en herstel van uw apparaat configuratie, compliance en rapportage.

Multi-vendor configuratie back-up, compliance analyse en taak automatisering

Elke organisatie is afhankelijk van de beschikbaarheid en de veiligheid van haar netwerkinfrastructuur om de toepassingen en diensten te leveren waarmee zij hun business bedrijven. Zelfs een korte netwerkstoring veroorzaakt door hardware storing of foutieve configuratie kan leiden tot aanzienlijke financiële schade en verlies van productiviteit.

Ervoor zorgen dat uw netwerk beschikbaar en veilig blijft, is een tijdrovend proces, met uren van netwerk- en securitybeheerders tijd die elke week nodig zijn om gewone basic maar belangrijke operaties uit te voeren. In een recent Restorepoint enquête, 82% van de organisaties vertelde dat het te tijdrovend en ingewikkeld is om activiteiten zoals netwerk  configuratiebackup of controles op de naleving te beheren waardoor hun organisaties blootgesteld blijven.

Restorepoint is een rendabele oplossing die bescherming, compliance en beheer op afstand biedt voor multi-vendor netwerk infrastructuren. Omdat het gemakkelijk kan worden ingezet, kan Restorepoint helpen ervoor te zorgen dat de belangrijkste netwerk en security beheertaken uitgevoerd worden, en dat u aan uw disaster recovery en compliance eisen voldoet.