Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

De laatste nieuwtjes:

mutiny-logo

pdl start

Mutiny ontwikkelt en produceert netwerk monitoring appliances die gebruik maken van standaard agents om informatie te verzamelen van IT-infrastructuur, netwerk en diensten om deze ressultaten te verwerken en weer te geven in een multi-user web front-end waarmee zowel beheerders en managers snel de gezondheid van hun netwerk met uitgebreide alarmering en rapportage te bekijken.

Waarom zou u Mutiny gebruiken?

Met behulp van Mutiny netwerk performance tools worden de operationele en financiële risico's voor uw bedrijf verminderd en wordt uw IT-efficiency geoptimaliseerd. Het controleert kritische systemen in het netwerk en stuurt waarschuwingen naar gebruikers. Mutiny is beschikbaar als een standaard appliance, small business monitor of virtuele oplossing voor VMware met een selectie van add-on modules om het kernproduct verder uit te breiden. Mutiny biedt geavanceerde zichtbaarheid en rapportage over IT assets zonder de kosten en complexiteit van alternatieve producten op de markt.

Makkelijk te gebruiken

Ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd en aanpasbare overzichten die gecontroleerde toegang tot netwerkgegeven leveren.

Rendabel

Gelicenseerd op een per gecontroleerd-apparaat basis of via flexibele licentieschema's.

Schaalbaar en aanpasbaarl

Geschikt voor de unieke infrastructuur van elke organisaties, Mutiny kan meer dan 2000 apparaten per minuut pollen. Het kan worden ingezet voor
eigen producten van klanten tot aan het bewaken via IT managed service providers.

 

pdl monitoring solutions

pdl windows monitoring

pdl enviromental

pdl sla & capacity

pdl managed service