Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

De laatste nieuwtjes:

jacarta logo

 

Serverruimten & Datacenters

 

Datacenter    

Jacarta is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bewaken van kritieke IT-omgevingen en is geïnstalleerd bij enkele van 's werelds grootste bedrijven en organisaties. Of u nu een kleine serverruimte of een compleet datacenter wil bewaken, de redenen van het implementeren van een omgevingsbewakingssysteem zijn hetzelfde: help de uptime van het netwerk te behouden, bescherm de infrastructuurinvesteringen en zorg voor de integriteit van hardware en gegevens.

  Temperatuur, vochtigheid, waterlekkage, rook, beveiliging en stroomproblemen kunnen allemaal worden gecontroleerd en er kunnen waarschuwingen worden verzonden wanneer problemen worden gedetecteerd.
   
  De sleutel tot een effectieve monitoringoplossing zijn effectieve, betrouwbare en flexibele waarschuwingsprocedures. Waarschuwingen kunnen worden gemeld via e-mail, sms-berichten, telefoongesprekken, alarmbakens en SNMP.
   
  Er zijn oplossingsopties beschikbaar voor elke behoefte, van enkele rekken tot bewaking op meerdere locaties in landen of zelfs continenten.
   

 

Oplossingsmogelijkheden

 

ACG