Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

De laatste nieuwtjes:

logo seh klein

 

25-6-2020

 

utnserver Pro

PYXIS DCIM Lite - Centrale bewakings- en beheersoftware voor uw serverruimte of datacenter

 Data Center Infrastructure Management (DCIM) - software wordt gebruikt om informatie van IT-infrastructuur en faciliteitenapparatuur te verzamelen en te presenteren, zodat gebruikers hun bedrijfskritische systemen kunnen bewaken en beheren. Deze volwaardige DCIM-oplossingen kunnen echter extreem duur zijn in aanschaf en onderhoud. Jacarta's PYXIS DCIM Lite-software biedt een alternatief waarvan we denken dat het voor veel IT-managers een perfecte oplossing kan zijn.

 

De PYXIS DCIM Lite Monitoring Software van Jacarta brengt uw IT- en infrastructuurbewaking naar een hoger niveau.

PYXIS rules   PYXIS sensors   PYXIS desktop

Zie hieronder onze Top Tips voor het maximaliseren van uw PYXIS DCIM Lite-installatie:

Gebruik aangepaste kaarten met pictogrammen die apparatuur en/of sensoren vertegenwoordigen om snel te kunnen identificeren waar een probleem is opgetreden. Pictogrammen kunnen worden geconfigureerd om van kleur te veranderen wanneer het specifieke stuk hardware zich in een alarmstatus bevindt, bijvoorbeeld als het onbereikbaar wordt op het netwerk of als een sensor een temperatuurdrempel overschrijdt.
Voeg escalatieprocedures en alarmplanningen toe bij het configureren van meldingen. Dit helpt ervoor te zorgen dat het juiste personeel wordt geïnformeerd over alle bedreigingen die voor hen het belangrijkst zijn. Alarmmeldingen bij hoge temperaturen kunnen bijvoorbeeld overdag via e-mail naar het IT-personeel worden gestuurd, maar kunnen ook buiten kantooruren via sms naar het beveiligingspersoneel ter plaatse worden gestuurd. Als er niet binnen een bepaald tijd op een waarschuwing wordt gereageerd, kunnen gebruikers escalatieprocedures toevoegen en alerts naar verschillende contacten of via verschillende methoden sturen.
Stop niet bij het toevoegen van uw Jacarta-bewakingsapparatuur - PYXIS kan worden geïntegreerd met veel onsite systemen via SNMP en/of Modbus TCP. Typische integraties zijn onder meer SNMP-enabled UPS-systemen, GBS-systemen, AC-eenheden, generatoren en gelijkrichters. Het is ook mogelijk om andere netwerkhardware te pingen, zodat er een waarschuwing kan worden verzonden in geval van hardware-downtime.
Pas 'desktops' aan om snel en eenvoudig relevante informatie te bekijken. Voor een installatie op meerdere locaties kunnen gebruikers een master-desktop krijgen met een compleet systeemoverzicht met verdere desktops voor elke locatie met relevante kaarten, meters, grafieken en IP-camerafeeds.
ONVIF IP-camera's kunnen in de software worden geïntegreerd en in de aangepaste kaarten worden opgenomen. Beelden kunnen lokaal worden opgeslagen om op elk moment te bekijken en camera's kunnen worden ingesteld om op te nemen in geval van een alarmtoestand, zoals een inbreuk op de beveiliging of een omgevingsalarm.

 

Ga voor meer informatie naar de PYXIS DCIM Lite productpagina.