Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

De laatste nieuwtjes:

logo seh klein

 

10-7-2020

 

utnserver Pro

SEH Technology lanceert nieuwe USB Device Server voor verbeterde flexibiliteit en veiligheid bij het werken op afstand

 De toenemende vraag naar oplossingen voor werken op afstand blijft voor grote uitdagingen zorgen voor bedrijven in alle bedrijfstakken. Bedrijven moeten hun werknemers hulpmiddelen bieden om thuis productief te zijn, en tegelijkertijd manieren vinden om hun bedrijf digitaal te transformeren. Om aan deze markteisen te voldoen en zich aan te passen aan nieuwe werkomstandigheden, heeft SEH Technology de nieuwe utnserver Pro met USB 3.0 SuperSpeed geïntroduceerd, waarmee gebruikers toegang hebben tot USB-apparaten via het bedrijfsnetwerk.

 

Perfecte oplossing voor toegang op afstand

SEH vervangt de myUTN-50a USB Device Server, door de utnserver Pro om ongeëvenaarde functies te bieden voor het eenvoudig gebruiken van USB-apparaten over het netwerk. Hierdoor ontstaat een virtuele en flexibele USB-kabelverlenging via het netwerk, die locatie-onafhankelijk en onafhankelijk van de USB-kabellengte is.

Ideaal voor werken op afstand, biedt de utnserver Pro gebruikers de mogelijkheid om niet alleen de verplichte externe harde schijven of dongles, kaartlezers of barcodescanners, meetapparatuur of printers te gebruiken, maar ook bijzonder doorvoer-intensieve RDX-back-upsystemen via het netwerk tot en met het thuiskantoor. Dit betekent dat werknemers gemakkelijk en snel toegang hebben tot middelen vanuit huis, om hun taken net zo effectief en efficiënt uit te voeren als in de kantooromgeving.

 

Gebruiksvriendelijke voordelen

De nieuwe Device Server is een “plug-and-play-oplossing”, wat betekent dat een gebruikers, zodra deze op het netwerk is aangesloten, alle USB-apparaten op afstand kan beheren. Het moderne ontwerp betekent dat aansluitingen aan de achterkant van het product kunnen worden gemaakt, met LED-statusdisplays aan de voorkant, zodat het probleemloos kan worden opgeslagen en geopend in alle afgelegen kantooromgevingen.

Kern van de utnserver Pro zijn de utnserver Control Center en SEH Product Manager. Met deze tools kunnen gebruikers toegang krijgen tot alle USB-apparaten en deze gebruiken door een verbinding tot stand te brengen met de USB Device Server. Geschikt voor Microsoft Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen, het is eenvoudig om de oplossing voor een lange termijn in te stellen, te configureren en te beheren.

 

Verbeterde beveiliging

Nu veel werknemers vanuit huis toegang hebben tot het netwerk, zijn er nieuwe mogelijkheden voor cybercriminelen om op het netwerk in te breken, internetverkeer te volgen en mogelijk vertrouwelijke gegevens te verzamelen. Met de utnserver Pro kunnen bedrijven erop vertrouwen dat hun gegevens worden beschermd door een exclusieve point-to-point-verbinding, wachtwoordbeveiliging, gebruikerslijst en SSL 3.0-codering. Gebruikers kunnen ook authenticatie- en meldingsfuncties instellen om het risico op aanvallen of datalekken verder te minimaliseren.

 

Ga voor meer informatie naar de utnserver Pro productpagina.