Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

De laatste nieuwtjes:

logo seh klein

 

9-12-2020

 

utnserver Pro

Alert Centre Global - Een unieke manier om gegevens van u en uw klanten te beschermen

Gesproken waarschuwingen via de telefoon zijn veelal effectiever dan  berichten wanneer er iets mis dreigt te gaan in een datacenter of serverruimte. Vooral 's nachts en in het weekend.

De "Alert Centre Global' service kan telefonische spraakberichten, sms'jes en e-mails bezorgen aan de relevante, dienstdoende persoon, zodat er vroegtijdig actie kan worden ondernomen om een ramp te voorkomen. Deze berichten worden verzonden volgens een escalatioeprocedure, zodat niet iedereen op de hoogte hoeft te worden gesteld en gestoord.

Als een ACG-reseller kunt u uw eindgebruikersaccounts online opzetten en daarmee uw klanten helpen dat zij vroegtijdig worden gewaarschuwd voor problemen met betrekking tot temperatuur, vochtigheid, waterlekkage, rook, beveiliging, stroomvoorziening, UPS, generatoren, enz., door het leveren van de geschikte bewakingsapparatuur en sensoren.

Met de unieke ACG-bundel kunt u nu uw klanten voorzien van bewakingshardware, sensoren, waarschuwingen en uitgebreide garantie als onderdeel van een enkel jaarabonnement.

 

Ga voor meer informatie naar de Alert Centre Global productpagina.