Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

De laatste nieuwtjes:

itrinegy strapline logo 99CC33

NE-ONE Flex virtuele appliance emulator

Voor organisaties die actief zijn in een virtuele omgeving, waar de installatie en configuratie van fysieke apparaten geen optie is, NE-ONE Flex Virtual Appliance Network emulatoren bieden de perfecte oplossing voor het valideren van die applicaties gebouwd en geïmplementeerd in deze netwerken zullen ze werken zoals verwacht.

Gecertificeerd VMware Ready™, kunnen deze krachtige virtuele test-netwerken overal in uw organisatie worden gedraaid om de prestaties van uw toepassingen in de echte netwerk-wereld te controleren, waardoor het ideaal is voor gebruik door zowel ontwikkelaars en testers.

pdl NE ONE Flex Box VMWare Ready

NE-ONE Flex emulator

Een uniek product waarin twee boeiende en complementaire netwerk en applicatie performance measurement mogelijkheden in één standalone oplossing wordt aangeboden:

EEN GEAVANCEERDE, MAAR ZEER EENVOUDIG TE GEBRUIKEN NETWERK EMULATOR

 • Een zeer intuïtieve picturale web GUI met unieke zelf-configuratie mogelijkheden
 • Ingebouwde video tutorials om de gebruiker te begeleiden bij alle belangrijke functies
 • Multi-user mogelijkheid biedt gebruikers de mogelijkheid om samen te werken aan configuraties en output diagram testresultaten

 

Deze korte video toont het gemak waarmee u een netwerk met behulp van een netwerk emulatie, de NE-ONE Emulator, kunt opzetten. Terwijl het afgebeelde model een van iTrinegy's desktop appliances is, is de creatie van het testnetwerk hetzelfde voor de virtuele appliance omdat het dezelfde intuïtieve GUI heeft.