Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

De laatste nieuwtjes:

pdl2 logo itrinegy

iTrinegy ontwikkelt geavanceerde en toch eenvoudig te gebruiken, netwerk performance technologie om organisaties te helpen de netwerk applicatie performance problemen, de risico's van applicatie roll-outs en het optimaliseren van het netwerk aan te pakken.

iTrinegy richt zich op de volgende drie kerngebieden:

 

Application Response Time Monitoring en Network Traffic Analysis

 

 

 

WAN/Netwerk emulatie

 

 

IT Transformation Proof-of-Concept oplossingen

Geschiedenis van iTrinegy

In 2002, kocht Itheon Netwerk/Application Performance Monitoring en Network emulatie technologie, die oorspronkelijk was ontwikkeld door een BT Brightstar spin-off, Truth Consulting and Technology. De CTO van Truth trad toe tot Itheon om de ontwikkeling van dit gebied op te starten.

De overname van deze technologie gaf Itheon de mogelijkheid om Netwerk/Application Performance Monitoring toe te voegen en te integreren met de bestaande expertise op het gebied van Server/Applicatie beschikbaarheid en performance monitoring, en biedt dus een meer complete oplossing aan haar klanten.

Om de Network/Application Monitoring en emulatie technologie ontwikkeling verder te versnellen ontwikkeling, werd in 2004 Itheon Networks opgericht. Deze divisie richt zich puur op netwerk, applicatie en netwerk emulatie technologieën met producten die speciaal voor deze markt zijn ontwikkeld.

In oktober 2007 werd Itheon overgenomen door IT services group, Xploite. In februari 2008 veranderde Itheon Networks haar naam in iTrinegy. Het heeft geen connectie met Xploite en handelt als een onafhankelijk bedrijf.

iTrinegy's netwerk applicatie performance producten zijn onder andere:

iTrinegy Profiler Plus

Een rack-mounted genetwerkte applicatie responstijd monitoring oplossing die waarschuwt wanneer de prestaties van applicaties onder de aanvaardbare niveaus komen en stelt u in staat om voortdurend monitoring uit te voeren

iTrinegy Network Emulators

Een reeks van Netwerk Simulatie producten om steeds opnieuw realistisch een breed scala aan netwerkcondities, zoals latency, jitter, packet loss/fout/reordening en bandbreedte beperkingen te creëren, zodat je omgevingen zoals Wide Area Networks (WAN's), Wireless LAN, GPRS, 3G, Satelliet of MPLS netwerken kan repliceren.

NE-One Range

Een desktop appliance dat twee overtuigende technologieën in één product biedt: Netwerk-emulatie en Network Profiling.