Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

logo ecessa

pdl banner vdi voip

 

Uw medewerkers zijn afhankelijk van VDI, VoIP, video-conferencing en andere real-time toepassingen

pdficon WAN Virtualization white paper   pdficon

e-Learning in the Workplace white paper

 

 

Wanneer de communicatie wordt onderbroken, stagneert de business. Houd de klok rond uw lijnen open en medewerkers verbonden.

Het kritieke karakter van VDI prestatie: hoe een groot ingenieursbureau profiteerde van Ecessa WAN virtualisatie.

Tegenwoordig hebben veel bedrijven meerdere locaties binnen hun service portfolio. Echter, het beheer en de samenwerking tussen deze sites kan soms een  uitdaging zijn.

Om deze problemen aan te pakken, hebben veel organisaties VoIP en Virtual Desktop Infrastructure-technologie geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat de communicatie lijnen beschikbaar en open zijn voor externe samenwerking.

EGAN Company is een groot ingenieursbureau, dat een scala aan constructiediensten levert, waaronder de bouw van mechanische, elektrische, industriële controles, bouwsystemen, vliesgevel en glasconstructies. Toen EGAN tegen prestaties problemen aanliep met het netwerk, wendde het zich tot Ecessa voor hulp.

pdl biz problems 07

 

pdl voip

Ervaart u VDI prestatieproblemen?

Met meer dan 800 medewerkers en een aantal locaties buiten het hoofdkantoor, implementeerde het bedrijf een VDI-systeem om gestroomlijnde communicatie en toegang tot bedrijfskritische applicaties en middelen te garanderen voor medewerkers op alle sites.

Echter, zodra het systeem werd ingevoerd, merkten bedrijfsleiders dat een aantal VDI prestatiesproblemen omhoog gingen. Omdat de succesvolle werking van meerdere locaties van de ondernemingen leunde op deze technologie, moest dit probleem onmiddellijk worden aangepakt om extra obstakels te beperken en de productiviteitvoordelen ontgrendelen wat VDI en VoIP-technologie kan bevorderen.

EGAN CIO Jim Nonn merkt op dat als gevolg van het ontbreken van een high-performance netwerkinfrastructuur, werknemers bijna 50 keer per dag zich moesten aanmelden bij het systeem, alleen maar om toegang te krijgen tot de middelen die ze nodig hadden. Eerst, nam Nonn contact op met een grote telecommunicatie-aanbieder om te helpen bij het aanleggen van betrouwbare verbinding voor het bedrijf. Nonn vond al dat het bedrijfssysteem - inclusief meerdere lijnen voor failover - niet voldeed, vooral als het ging om de bruikbaarheid.

"We gebruikten apparatuur van een concurrent door twee lijnen te nemen en ervoor te zorgen dat als er een verbinding fout ging, er een failover zou plaaatsvinden naar de andere verbinding maar waren niet tevreden met de prestaties," zei Nonn. "In het bijzonder, onze gebruikers waren niet blij met de prestaties, dat is nog erger."

Toen hij een netwerk infrastructuur oplossing die meer betrouwbaarheid zou bieden nodig had, koos hij daarom voor Ecessa.

 

VDI prestaties zijn kritisch voor bedrijfsprocessen

Nonn wees erop dat wanneer de VDI en VoIP-oplossingen van het bedrijf onbeschikbaar werde - dit zelfs in het midden van gesprekken gebeurde - het resultaat was een verlies aan productiviteit en omzet. Gelukkig was Ecessa was in staat om Egan's situatie recht te zetten met zijn toonaangevende WAN virtualisatietechnologie WANworX. Het systeem werd voor het eerst toegepast op een site, en zodra de voordelen en het succes werden gerealiseerd, heeft het bedrijf snel op al haar remote locaties deze technologie ingezet.

"Nooit down zijn - dat is echt de sleutel. Dat is waar het in IT nu om draait ", zei Nonn. "En dat is een ding waar Ecessa's apparatuur echt ons helpt om ervoor te zorgen, dat de remote sites, in het bijzonder, nooit down zijn, en dat ons hoofdkantoor nooit down is, gezien van een telecommunicatie koppeling standpunt."

Met Ecessa's WANworX in de plaats, heeft EGAN een betrouwbare verbindingsinfrastructuur voor zijn VoIP en VDI-systemen en Nonn is ervan overtuigd dat deze middelen altijd beschikbaar voor de werknemers zullen zijn.