Er wordt constant gewerkt aan de website.

Onze verontschuldiging dat soms een aantal links niet werken.

De laatste nieuwtjes:

Het gemak van een SEH UTN Manager

De SEH UTN Manager draagt bij aan een optimale en snelle verbinding met al uw USB apparaten. Cliënten en servers krijgen toegang tot de USB Device Server. Bovendien kunnen alle USB-apparaten worden gebruikt dankzij de verbinding met deze server. Elke USB-poort of USB-apparaat maakt hiermee virtualiseren mogelijk. De SEH UTN Manager is geschikt voor Microsoft Windows, Mac en Linux besturingssystemen. Daarmee is het een onmisbare software voor ondernemer zoals u. Wilt u de werkzaamheden binnen uw bedrijf of organisatie vergemakkelijken en vereenvoudigen? Wij van Com2Distri BV helpen u graag op weg. Win advies in bij onze medewerkers en ontdek welke resultaten dit u oplevert. Schroom niet, maar neem direct contact met ons op.

Toepasbaar voor diverse besturingssystemen

De SEH UTN Manager is beschikbaar voor diverse besturingssystemen. Zowel Microsoft Windows, Mac en Linux maken probleemloos gebruik van deze softwaretool. De tool is bovendien te gebruiken binnen diverse vakgebieden en branches, dus ook voor uw bedrijf of organisatie is er ongetwijfeld een passende oplossing. Kortom, in wat voor sector u ook werkzaam bent, laat ons u verder helpen met de implementatie van de SEH UTN Manager. Het geeft toegang tot de dongles alsof u ze direct op de computer heeft aangesloten. De tool wordt geïnstalleerd op notebooks, pc's, servers en terminals waarvoor dongle toegang wenselijk is. Laat ons u helpen dit voor u te realiseren. Wij zorgen ervoor dat alles naar behoren functioneert.

Alle voordelen van Com2Distri BV op een rij

Com2Distri BV is uw leverancier voor netwerk appliances waaronder de SEH UTN Manager. Dit levert u direct een aantal voordelen op: 

- U kiest voor een fabrikant met meer dan 20 jaar ervaring.
- De SEH Manager is toepasbaar voor diverse besturingssystemen.
- U kiest te allen tijde voor een professionele netwerkoplossing.
- De manager brengt efficiënt (net)werken een stuk dichterbij!
- De medewerkers van Com2Distri BV geven niet alleen passend advies, maar leveren tevens een bijdrage aan de implementatie van deze softwaretool.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze handige manager? Schroom niet om contact op te nemen met Com2Distri BV. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u eventueel van passend advies.