SEH is gespecialiseerd in professionele netwerkoplossingen. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn netwerkprinten en het gebruik van USB-apparaten via het netwerk. Meer dan 35 jaar ervaring staat voor een innovatief en veelzijdig productportfolio en voor op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan individuele behoeften.

Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in het hoofdkantoor van het bedrijf in Bielefeld, Duitsland.

Klanten zijn onder meer bedrijven, concerngroepen, overheden en instellingen uit diverse sectoren.

Dongle Servers

Een eenvoudige en effectieve manier om dongles veilig op te slaan en te beheren via het netwerk zijn de dongle servers van SEH. Of het nu in een kantoor of in een datacenter is, de dongle-servers van SEH bieden de optimale dongle-beheeroplossing, zodat uw dongles niet langer vatbaar zijn voor verlies, schade, slijtage of diefstal.

Device Servers

Met de myUTN USB Device Servers kunnen gebruikers via het netwerk toegang krijgen tot hun verschillende USB-apparaten in industrie-, kantoor- en SOHO-omgevingen: externe schijven, dongles, kaartlezers, barcodescanners, medische apparaten, mobiele meters, uitvoerapparaten en scanners etc.

Industrieel

De industriële oplossing voor USB via het netwerk! De INU-100 USB Deviceserver integreert bijna elk niet-netwerkklaar USB-apparaat in de meest uiteenlopende industriële omgevingen met TCP/IP-netwerken.

Print Servers

De printserverportfolio van SEH omvat externe printservers en printernetwerkinterfacekaarten (NIC) voor alle interfacetypes en netwerken, waardoor professionele connectiviteit in elke omgeving wordt gegarandeerd. Ze ondersteunen allerlei uitvoerapparaten: inkjetprinters, laserprinters, labelprinters, grootformaatprinters, plotters, matrixprinters en nog veel meer!