Zonwering

Hou de zon buiten in de zomer …, maar laat ze binnen in de koudere periodes en gebruik de natuurlijke warmte om uw huis te verwarmen

Wenst u automatisch of met één klik de lichtinval in uw woning aan te passen aan uw levensstijl, het buitenlicht of aan de weersomstandigheden en de temperatuur? En wenst u uw woning te beveiligen wanneer u afwezig bent?
  • Ervaar een nieuw niveau van comfort en bespaar energie met de slimme digitalSTROM-bediening van uw zonwering. 
  • Controleer en stel de automatische regeling van uw elektrische zonweringen, rolluiken of gordijnen in met een drukknop, een touchscreen, stembediening of onze smartphone-app, altijd en overal. Met digitalSTROM kunt u met slechts één klik of knop uw gehele zonwering centraal openen en sluiten. 
  • Hittegolf in zicht? Uw zonwering past zich automatisch aan zodat uw woning koeler blijft. 
  • Op vakantie? Uw zonwering, onderdeel van de aanwezigheidssimulatie, past zich aan volgens vooraf ingestelde scenario’s zodat uw huis er 24/7 bewoond uitziet en inbraak wordt beperkt. 
  • Meldingen van storm of brandalarm? Uw zonweringen trekken zich automatisch in om schade te voorkomen of om de vluchtwegen vrij te maken
  • Zon tijdens de winter? Gebruik de natuurlijke warmte van de zon om uw woning te verwarmen in de koudere maanden en bespaar zo flink op uw energierekening.

De voordelen

Centrale besturing

Gemakkelijk en onmiddellijk de lichtstemming instellen voor elke gelegenheid, zoals u dat wilt, door middel van slimme drukknoppen, touchscreen-interfaces, stembediening of de smartphone-app.

Automatische timer

Stel een automatische regeling van uw dagelijkse routines in en gebruik intelligente timers om al uw planningen te beheren.

Comfort

Geniet van meer levenskwaliteit en extra comfort.

Tijdsbesparing

Bespaar kostbare tijd door uw dagelijkse routines te automatiseren en uw eigen scenario's op te stellen.

Beveiliging

Geniet van een geheel nieuw niveau van bescherming en veiligheid voor uw huis en de bewoners.

Voor meer informatie neem contact met ons op of stuur een bericht via het contact formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.