Verwarming en ventilatie

Slimme temperatuurregeling overal in huis verhoogt uw comfort en bespaart tot 25% van uw verwarmingskosten

  • De slimme verwarmings- en ventilatieregeling van digitalSTROM maakt uw leven gemakkelijker door de temperatuur en het klimaat in uw huis automatisch te regelen. 
  • Slimme thermostaat functie en automatische eco-scenario’s, per ruimte of voor de volledige woning
  • Slimme regeling van uw zonnewering om in de zomer de warmte buiten te houden en in de winter de zon te gebruiken als gratis verwarming, ook zo spaart u energiekosten
  • Geniet van de volledige controle over uw temperatuur- en ventilatie-instellingen, thuis of vanop afstand via de smartphone-app
  • Manueel ingrijpen blijft mogelijk: regel de temperatuur en zorg voor gezonde ventilatie wanneer u dat wenst. 
  • Activeer uw energiebesparende scenario bij het verlaten van het huis met één druk op een klassieke drukknop of via de handige app. 
  • Het systeem werkt samen met digitalSTROM's weerstation en met uw slimme zonnewering om nodeloos verwarmen en koelen te vermijden. 
  • Het resultaat is een onafhankelijk aangepast, aangenaam klimaat in elke ruimte op elk moment van de dag met een minimaal energieverbruik

De voordelen

Duurzaamheid

Draagt zorg voor het milieu en verlaagt uw energierekeningen aanzienlijk door de grootste bron van energieverbruik, de verwarming, tijdens uw afwezigheid te verminderen.

Centrale besturing

Uw verwarmings- en ventilatiesystemen eenvoudig automatiseren en bedienen, zoals u dat wilt, door middel van slimme drukknoppen, touchscreen-interfaces, stembediening of de smartphone-app.

Afstandsbediening

Bedien en regel de temperatuur in uw huis of vakantieverblijf op afstand via de smartphone app.

Een behaaglijk klimaat

Behoud van een aangenaam binnenklimaat en een betere luchtkwaliteit voor woon- en werkruimten, waardoor uw levenskwaliteit aanzienlijk wordt verbeterd.

Flexibel platform

Verbind, activeer of schakel sensoren en producten van derden volledig uit op basis van het binnen- of buitenklimaat.

Optimale luchtstroom binnen

Stel, in combinatie met de real-time gegevens van het weerstation, de luchtventilatie in op de juiste temperatuur afhankelijk van het buitenklimaat.

Voor meer informatie neem contact met ons op of stuur een bericht via het contact formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.