De volgende generatie windenergie

Energie uit wind, opgewekt op je eigen dak of direct op je eigen weiland - dat is de SkyWind NG. De eerste onafhankelijk geteste micro-windturbine is efficiënt, stil en gemaakt in Duitsland.

Met dit wereldwijd unieke systeem in gepatenteerde metalen constructie wekt u uw eigen stroom op. Vele malen bekroond, duizenden keren bewezen. Maak kennis met de technologie van de "Green Heroes".

Hoe het werkt:

Geïntegreerde energieproductie voor zomer en winter hoeft niet ingewikkeld te zijn. Windenergie van het dak werkt als fotovoltaïsche energie op het balkon: de energie wordt ter plaatse opgewekt en direct aan het thuisnet geleverd voor verbruik. Natuurlijk gecertificeerd volgens de laatste VDE 4105:2018-11.

Daarnaast is SkyWind NG zo stil in gebruik dat het dankzij de TÜV Nord-test ook in puur woongebieden kan worden geïnstalleerd. Vraag vandaag nog ons informatiemateriaal aan!

Micro windkracht
Energie bij elk weer!

Eigen energie, ook bij slecht weer en in de winter?
Dit kan! Met microwindkracht benut u de hoogte van uw bestaande gebouwen of hallen en installeert u de systemen direct op het dak of in de tuin. De opgewekte elektriciteit wordt dan direct uw huis ingevoerd en verbruikt.