Verlichting

De juiste lichtsfeer met de slimme verlichtingsbesturing van digitalSTROM

Geen energieverspilling meer en een gerust gemoed!

Vindt u het vervelend om altijd de verlichting apart aan en uit te moeten doen? Wenst u dit liever vanaf uw smartphone te bedienen, of het nu is om de lichtsfeer in de kamer in te stellen of om indringers buiten te houden wanneer u afwezig bent?

  • U kiest volledig zelf hoe u uw verlichting bedient: stel uw verlichting eenvoudig in en creëer de juiste sfeer met een drukknop, touchscreen, stembediening of onze smartphone-app, altijd en overal. 
  • Wilt u genieten van een gezellig etentje met het gezin? Zachte verlichting creëert een gezellige en rustgevende sfeer. Wat dacht u van wat tijd alleen om lekker een boek te lezen? Uw woonkamer verlichting schakelt handig over naar leesstemming.  
  • Geen stress meer bij het verlaten van uw woning: alle lichten kunnen samen worden uitgeschakeld dankzij de slimme drukknop naast de voordeur en u kan indien gewenst ook tegelijk uw aanwezigheid simuleren. Bij het verlaten van uw huis activeert u met één druk op de knop de optimale besparing en veiligheid.  
  • Op vakantie? Uw verlichting, onderdeel van de aanwezigheidssimulatie, past zich aan volgens vooraf ingestelde scenario’s zodat uw huis er 24/7 bewoond uitziet en de kans op inbraak wordt beperkt.

De voordelen

Centrale besturing

Gemakkelijk en onmiddellijk de lichtstemming instellen voor elke gelegenheid, zoals u dat wilt, door middel van slimme drukknoppen, touchscreen-interfaces, stembediening of de smartphone-app.

Duurzaamheid

Bespaar op uw energierekening en draag zorg voor het milieu.

Gemak

Gebruik de slimme drukknop naast de voordeur om alle verlichting uit of aan te schakelen.

Sfeer

Geniet van thuis te zijn, door het creëren van de perfecte sfeer voor elke gelegenheid.

Beveiliging

Geniet van een geheel nieuw niveau van bescherming en veiligheid voor uw huis en de bewoners.

Voor meer informatie neem contact met ons op of stuur een bericht via het contact formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.